Vi spiller 50´er, 60´er, 70´er, 80´er og nyere musik til dit arrangement.

Et orkester i særklasse, når din fest skal være noget helt helt specielt..!

All Stars
New Valentinos AllStars Hoveder New Valentinos AllStars

Tradition og fornyelse

New Valentinos - tidligere Los Valentinos - har eksisteret på den danske musikscene siden 1974. Nu præsenterer vi en ægte fornyelse.

New Valentinos All Stars

New Valentinos All Stars er det perfekte orkester til festen, hvor du vil have iørefaldende og dansevenlig musik til både unge og ældre. Med et meget varieret rock, disco, soul og pop repertoire, der spænder fra 1950´erne og helt frem til nutiden, er der musik for enhver smag og for alle aldersgrupper

Uanset om du er til Elvis, Cliff, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Credence, Tina Turner, ABBA, Dodo & The Dodos, Kim Larsen, Maroon 5 eller Rasmus Seebach, så leverer New Valentinos All Stars varen.

Alle 6 medlemmer i orkestret synger, og ikke mindre end 5 er vokal solister, hvilket i høj grad medvirker til orkestrets afvekslende og velafbalancerede lyd

New Valentinos All Stars er ud over de 5 tidligere beskrevet:

Mette Meyn: Vokal.

Orkestrets sanglærke. Har sunget i klassisk kor, men fandt hurtigt ud af, at det var sjovere at synge pop. Har sunget i diverse bands gennem mere end 30 år. Mettes klokke-rene stemme mestrer både ABBA, Tina Turner, Dodo, Whitney Houston og Shania Twain m.m.

New Valentinos medley All Stars